Tibetansk Healing

Tibetansk Healing

Varje organ och kroppsdel har en eterisk kropp; sin unika energi som kan mätas med apparater. Denna energi innehåller olika typer av information, till exempel att det förekommer en inflammation. Om ett organs funktioner förändras återspeglas detta i energin. Det går att återställa en förändring med hjälp av tankens kraft, och ett sätt att göra detta är att använda sig av Tibetansk healing.

Det som skiljer den här metoden från traditionell healing är att man inriktar sig mer konkret på specifika organ och dessas funktioner. Med enbart tankens kraft kan man öka och harmoniera energin i organet och återställa dess balans.

Energin fokuseras med geometriska figurer
Metoden använder sig av geometriska figurer som används för att fokusera energin. Man börjar med att visualisera en specifik figur.
Med tankens kraft överför man information till figuren, man ger den ett uppdrag, ex. att den ska ta bort inflammation, korrigera ryggraden eller balansera nervsystemet.
Därefter inriktas denna figur till en viss kroppsdel där dess unika energi påverkar kroppsdelen som behöver vårdas.

 

Vilken figur man väljer att använda sig av beror på vilket organ man arbetar med. Romben har en grov frekvens och används för nedre delen av kroppen, speciellt för livmoder, äggstockar och prostata. Stjärnan används för övre delen av kroppen, för lungor och bronker. Sfären och pyramiden är universella figurer som fungerar för hela kroppen.

Kunskapen bakom metoden har grundaren, Boris Aranovichs fått från den ryske healern Zuev som tillbringat mycket tid i tibetanska kloster och lärt sig traditionella tibetanska behandlingstekniker. Zuev kunde till att börja med inte förklara dessa tekniker, han visste bara att de fungerade. Boris blev hans elev, och har sedan dess utvecklat en metod baserad på tibetanernas urgamla kunskap om kroppen och dess energi.
– Det kan vara svårt att tro att det är möjligt, men det är inget mystiskt. Man måste helt enkelt prova. När saker börjar hända blir man intresserad och vill ha mer.

070-552 46 39

En behandling tar ca:
75 min och kostar 1200kr

Pris

1 behandling: 900 kr
3 behandlingar: 2400 kr
1 distansbehandling: 700 kr
3 distansbehandlingar: 1900 kr

Kontakt

Gudinnekraft i Nord
AnnaCarin Englund

Adress
Gustavgarvaresgatan 7A
90342 Umeå

Telefon
070-552 46 39

Mail
info@gudinnekraftinord.se

Gustavgarvaresgatan 7A, 903 42 Umeå

info@gudinnekraftinord.se