Om oss

Terapi och andlighet

Tibetansk healing, tonhealing, reconnective healing och distanshealing för dig i Umeå med omnejd

Gudinnekraft i Nord är verksamheten för dig som önskar få hjälp med balansering och läkning för att orka din vardag om du har fysiska, psykiska eller andliga obalanser.

Jag erbjuder dig behandlingar inom olika sorters healing både på plats i Umeå samt på distans, som distanshealing. Jag skickar healing till människor över hela världen.

Jag utför Heart and Spirit healing, Tibetansk Healing, tonhealing och Reconnective healing. Reconnective healing kan du läsa mer om på en egen hemsida och länken finns under rubriken Reconnective healing.

Jag erbjuder också Lomilomi massage, som är en Hawaiiansk gammal traditionell massageform, som är inspirerad av vågornas rörelser.
Massagen stimulerar kroppens självläkande förmåga.

I mitt utbud erbjuder jag även Bars Access och Bemerbehandlingar.

Jag är den första Bemerterapeut och återförsäljare i Umeå. Se länken till min Bemer hemsida lunder rubriken Bemer.

Jag är en kreativ och andlig konstnär och skapar andlig konst och har även utställningar. Du har möjlighet att köpa mina tavlor och kan se tillgängliga tavlor i mitt galleri.

Gudinnekraft i Nords verksamhet startades 2011 och har under årens lopp hunnit hjälpa otaliga nöjda kunder genom de olika behandlingar som erbjuds.

Vill du veta mer om mina behandlingar eller prata om andlighet och healing?
Läs på sidorna och tveka inte att ta kontakta med mig via telefon eller mejl. Jag har som mål att återkoppla så snabbt som möjligt, då jag vet att du oftast vill ha hjälp NU.

Jag hoppas att jag ska vara den du i Umeå med omnejd vänder dig till först om du är intresserad av att få veta mer om tibetansk healing, reconnective healing, tonhealing eller distanshealing bland annat.

tibetansk healing, reconnective healing, tonhealing, distanshealing, umeå
tibetansk healing, reconnective healing, tonhealing, distanshealing, umeå

Jag har färdigheterna. Låt mig hjälpa er

Distanshealing för dig i eller i närheten av Umeå 

 

Gudinnekraft i Nord erbjuder flera olika terapiformer, där alla är noga utvalda för att de är otroligt verksamma och kraftfulla. Terapiformerna är andliga och läkande på alla plan. Flera har god vetenskaplig förankring. Hit kan du vända dig om du är i behov av exempelvis distanshealing, tonhealing, tibetansk healing eller reconnective healing. Befinner du dig i Umeå med omnejd är vi det perfekta företaget för dig. 

Du kan läsa mer på varje terapiforms egen sida.

 

Gustavgarvaresgatan 7A, 903 42 Umeå

info@gudinnekraftinord.se